Felnőtt Összpróba Tábor

– a Táborozók szemével –

“A nyár legjobb döntése volt, hogy felültem arra a vonatra. Már az első este kiderült, hogy nagyon tartalmas lesz az előttünk álló pár nap. A bemutatkozáskor sem maradtunk a felszínen, mindenki bátran mesélt és bátran kérdezett. Ez a nyitottság nagyon jól jött a közös munka során is.” (Hajdú Csilla)

“Imádtam az intenzivitását. Nagyon szerettem és sokat adott az, hogy miközben együtt keltünk és feküdtünk, olyan volt az egész mint egy igazi műhelymunka, amit én nagyon kedvelek. Lekötött minket a közös ügy gondolata, oly annyira, hogy sokszor hajnal 1-2-ig maradtunk a próbateremben, és azon ötleteltünk, hogy még mit lehetne kihozni a jelenetekből.” (Lakatos Gabriella )

“Két gyerek mellett vettem részt a táborban. Számítottam rá, hogy nem tudok teljes időt ott tölteni, sőt arra is, hogy lesz, hogy ott sem leszek. 20294579_1845361998812775_2885630414455804935_nNagyon intenzív hét volt! Remek csapat jött össze, akikkel együtt akartunk lenni, szerintem mind. Alkalmazkodtunk egymáshoz, és tettünk egymásért. Velem mindenki nagyon toleráns volt, hogy ide-oda szaladtam. Nekem, aki már régen volt színházi élményben része, és még távolabb volt egy ilyen élménytől, együttléttől, sokat jelentett, ez az egy hét! Eltelt három hónap, de még mindig olyan élményt jelent, amit elmesélek, hogy ha megkérdezik-, hogy vagy, mit csinálsz,- mi van veled?” (Szűcs Mónika)

“Mindannyian különbözőek voltunk, eltérő gondolkodásmóddal. A felnőtt táborban én voltam a legfiatalabb, de egy pillanatig sem ért hátrány a korom miatt, sem pedig azért, mert nem tanulom a színjátszást egyetemi szinten. Minden este próba után lementünk a Balaton partjára, és hajnalig beszélgettünk, poénkodtunk. Nagyon jó barátokra találtam, a mai napig tartjuk a kapcsolatot.” (Radvánszki Ronett)

07“Visszaadta az életkedvemet a munka mellett. Egyáltalán nem bántam, hogy keveset aludtunk, a próbák minden perce megérte a fáradságot. Csodás embereket ismertem meg, és sokkal gazdagabb lettem a tábor után.” (Farkas Dóra)

“A tábor, életem egyik legjobb pár napja volt. Sokat tanultam és fejlődtem. Kizökkentett a hétköznapi kerékvágásból, és habár igen intenzív volt ez a pár nap, mégis sokkal pihentetőbb volt számomra. Hatalmas élmény volt részt venni ebben a táborban.” (Babus Dóra)

Jelentkezz, és éld át Te is az Összpróbás életérzést nyári táborunkban! ☀️

Felnőtt Tábor | SZÍNHÁZI WORKSHOP | 2021. június 29. – július 6. | Balatonboglár
>> Facebook esemény

>> Információk
>> Jelentkezés

A legfrissebb információkért:
figyeld a honlapunkat,
lájkold Facebook oldalunkat,
és kövess minket Instagramon is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s