Tábor

Összpróba Ifjúsági Tábor

A 2017-es Összpróba Ifjúsági Tábor vezetője Baranyai Balázs, a Rijekai Nemzeti Színház balettigazgatója, táncművész, koreográfus lesz, aki egyben a táncos csapatba jelentkező diákok szakirányú óráit tartja majd. A színházi csoport vezetőjeként először dolgozik majd együtt az Összpróbával Fehér Balázs Benő rendező, színművész és Király Dániel, a Vígszínház színművésze. A filmes kurzus vezetője K. Kovács Ákos operatőr, Rozs Tamás zeneszerző, zeneterapeuta pedig a zene iránt érdeklődő fiatalokat várja majd. A ifjúsági tábor kurzusvezetői mellett számos meglepetésvendég is ellátogat majd a résztvevő diákokhoz. Már várjuk a jelentkezéseket a 2017-es táborokba, az ifjúsági tábort július 27. és augusztus 3. között tartjuk Balatonbogláron. Az alapítvány hagyományaihoz híven egy szerencsés diák a 2017-es táborban ingyen vehet részt, részleteket a pályázatról itt.

Napi programterv

A tábor diákjai kurzusvezető tanáraikkal az utolsó esti bemutató előadásra és filmvetítésre készülnek, ki-ki a választott szakterületen, legyen az a színház, a zene, a tánc vagy a filmezés. A délelőtti programok általában próbák, forgatások, tánc- és zeneórák, míg délután lehetőség nyílik a közös szabadidős programokra is.

Összpróba Felnőtt Tábor

A felnőtt tábor színházi kurzusvezetője Szász János (Balázs Béla-díjas magyar színházi és filmrendező, dramaturg, forgatókönyvíró, a Színház- és Filmművészet Egyetem tanára, érdemes és kiváló művész) lesz, akivel a résztvevők egy héten át egy workshop keretében készülnek az utolsó este bemutatásra kerülő vizsgaelőadásra.

A felnőtt tábort július 21 és július 27. között tartjuk Balatonbogláron. Az alapítvány hagyományaihoz híven egy szerencsés jelentkező a 2017-es felnőtt táborban is ingyen vehet részt, részleteket a pályázatról itt.