PLURAL+ VIDEOPÁLYÁZAT

Pályázatot hirdet az ENSZ Civilizációk Szövetsége a Plural+ videofesztiválon való részvételre 9-25 éves fiataloknak. A pályázatra olyan 1-5 perces, 2010. januárja után készült videoklippeket várnak, amelyek témája a migráció, a sokszínűség és a szociális beilleszkedés a fiatalok szemszögéből. Az ünnepélyes eredményhirdetésre New York-ban (Egyesült Államok) kerül sor 2012. december 6-án. Beküldési határidő: 2012. július 1.

Bővebb információ:
ENSZ Civilizációk Szövetsége
E-mail: plural@unaoc.org
Web: pluralplus.unaoc.org/
http://www.facebook.com/PluralPlusYouthVideoFestival
GYIK (angol nyelvű változat)                                                

A korábbi évek díjnyertes alkotásai itt tekinthetők meg!

A videoklipek célja, hogy a fiatalok megosszák egymással gondolataikat, tapasztalataikat, nézeteiket, kérdéseiket és javaslataikat migrációról, integrációról, befogadásról, identitásról, bevándorlók jogairól és más kapcsolódó kérdésekről, illetve, hogy  ötleteket adjanak ahhoz, hogyan lehet békés együttélést kialakítani különböző kulturális és vallási környezetben.

Egy nemzetközi zsűri három korcsoportban (9-12 év;13-17 év és 18-25 év) díjazza a beérkezett alkotásokat. A három nyertest fejenként 1 000 dollárral jutalmazzák.

A PLURAL + Fesztivál egy olyan fiataloknak szóló platform, mely segíti, hogy azok a migrációval és a sokszínűséggel kapcsolatos kulcsfontosságú kérdésekben kifejezzék magukat, és erősítse azt a meggyőződést, hogy a fiatalok erős és kreatív ügynökei a társadalmi változásoknak a világon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s