FULLAJTÁR ANDREA ÉS NAGY VIKTOR ÚJRA EGY DARABBAN JÁTSZANAK STUTTGARTBAN!

Fullajtár Andrea, színésznő (budapesti Katona József Színház), az Összpróba Felnőtt Tábor színházi kurzusvezetője a szereplője annak a Csalog Zsolt monodrámának, amely meghívást kapott a Stuttgarti Európa Színház Találkozóra. A 2010. november 20-án és 21-én bemutatásra kerülő előadás közreműködője Nagy Viktor, színész (Budapesti Kamaraszínház), az Összpróba táborok vezetője és alapítója. Mindketten Zsámbéki Gábor rendező osztályában végeztek a Színművészeti Főiskolán 1998-ban, és már az 1996/97-es színházi évadban is együtt játszották ezt a művet a Katona József Színház Kamrájában.

A „Csendet akarok” című monodrámában Fullajtár Andrea egy lakástalan csavargónőt alakít, aki nyomorában, hulladékok között guberálva, maszatosan is igazi drámai primadonna.

Nagy érdeklődéssel várjuk, hogyan fogadja majd a stuttgarti közönség ezt az ízig-vérig magyar „szocio-darabot”. Nagy Viktor beszámolójából pedig hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy milyen érzés 14 évvel a bemutató után újra megformálni ugyanazt a szerepet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s