ÖTLETELJ VELÜNK ÉS NYERJ SZÍNHÁZJEGYET A SVEJK CÍMŰ ELŐADÁSRA!

Kedves Összpróbás Barátaink!

 Hamarosan itt a Karácsony (talán hó is lesz mellé), valamint közeleg az év végi nagy bulizások, fogadkozások és összegzések időszaka is.

Az elmúlt hónapokban igyekeztünk minden héten valami minket és remélhetőleg titeket is érintő kulturális eseményről, újdonságról beszámolni, de természetesen teljesebb és izgalmasabb lenne a hírfolyam, ha ti is beszámolnátok a veletek kapcsolatos történésekről, illetve olyan rendezvényekről, filmekről, bulikról, sztorikról, pillanatokról és találkozásokról, amelyekről úgy gondoljátok, hogy „összpróbás” szemmel nézve is érdekesnek tűnhetnek. Bár a facebook és az iwiw pontosan erre a célra is lettek kitalálva, úgy gondoljuk, hogy nem reménytelen egy olyan „élő” és dinamikus Összpróba honlap működtetése, amelyen ti is aktívan részt vehettek írásaitokkal, ötleteitekkel, fotóitokkal, „szösszeneteitekkel”. Elsőként tehát nagy örömmel várnánk honlapunkkal kapcsolatos észrevételeiteket és olyan hírtippeket, amelyekről szívesen olvasnátok részletes információkat.

A velünk közösen „ötletelők” részére két színházjegyet sorsolunk ki a 2010. december 17-i Svejk című előadásra, melynek címszereplője Nagy Viktor, az Összpróba Táborok alapítója és vezetője. Az előadásra este 7-kor a Budapesti Kamaraszínházban kerül majd sor.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s