2021-ben ismét megrendezésre kerülnek az Összpróba Táborok. Ifjúsági táborunk időpontja 2021.07.06.-07.13. ahova a 14-17 év közötti korosztály jelentkezését várjuk. Felnőtt táborunk időpontja 2021.06.29.-07.06. ahova a 18 év fölöttiek jelentkezhetnek.

Egy hely, ahol elrugaszkodhatsz a megszokottól és fellelheted saját magad szabadságát. Alkoss, kísérletezz, vegyél fel szerepeket, dobd el a hétköznapok megszokott ütemét és légy részese egy kreatív közösségi folyamatnak!

Ha nyár, akkor Balaton! Egy teljes hét vár Rád neves művészek vezetésével az Összpróba Ifjúsági és Felnőtt Táboraiban.

Akikkel biztosan találkozhatsz:

Összpróba Felnőtt Tábor kurzusvezetője Pelsőczy Réka, Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, a budapesti Katona József Színház társulatának tagja, osztályvezető tanár a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Összpróba Ifjúsági Tábor színházi kurzusvezetője Zoltán Áron, Junior Príma díjas színész, a Vígszínház színművésze. Táncos kurzusvezető Hojsza Henrietta, színházrendező, fizikai színházi koreográfus-rendező. Zenei kurzusvezető Mester Dávid, zeneszerző, zongorista, zenei vezető, korrepetitor.

További információkat és a jelentkezési lapot az Összpróba Ifjúsági Táborral kapcsolatban itt találsz: https://osszproba.hu/ifjusagi-tabor/ Az Összpróba Felnőtt Táborral kapcsolatban pedig kattints ide: https://osszproba.hu/felnott-tabor/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s