Az ünnepekre való tekintettel „kívánságműsor” készítettünk, a foglalkozásokon részt vevő gyerekekkel újra játsszuk azokat a játékokat, amik a leginkább tetszettek nekik. A legnagyobb sikernek az Őr és őrzöttek játék, Settenkedés! örvendet.

Őr és őrzöttek!
Juttassuk ki a sálat közösen, de vigyáz mert ha az őr mozogni lát, vissza kell menned oda ahonnan indultál.

 

Settenkedés!
Amikor az érzékszerveink közül, csak a hallásunkra támaszkodhatunk. Mindenki próbára teheti lopakodó képességét, hogy a nindzsától megszerezze az értékes tárgyat 🙂

 

Ha maradt idő, akkor egy újabb ügyességi játékot, a Fészekrablót játszottuk, amiben a párok egymás mögött állnak, az elől álló háttal társának, és körbe állnak, így kialakul egy belső és egy külső kör. Egy játékos egyedül marad és az elől álló játékosok közül rákacsint az egyikre, aki megpróbál „odaszökni” hozzá. Ezt hátul álló társa úgy tudja megakadályozni, ha még időben elkapja.

Fészekrabló!
Én téged nem engedlek el 🙂

 

Ha pedig maradt még idő, akkor a Higany nevezetű relaxációs játékkal zárul a foglalkozás, amiben a résztvevők elhelyezkednek a földön hanyatt fekve, és a testükben vándorló higanyszerű folyadék mozgását követik le fejben, elképzelve azt, majd „testleltárt” végeznek.

Testleltár
Relaxáljunk együtt…

Kellemes és Békés Ünnepek Kívánunk mindenkinek! 2019-ben találkozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s