ÖSSZPRÓBÁSOK FIGYELEM!

15-22 ÉVES DIÁKOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJA A KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ

Az írás, dramaturgia iránt érdeklődő, valamint a színjátszásra, színészetre fogékony fiatalok jelentkezését várják a Katona József Színház Ifjúsági Programjába és a Katona Klubba.

Ha érdekel az írás, a dramaturgia, hogyan áll össze egy előadás, és szeretnétek egy kreatív és lelekes alkotóközösséghez csatlakozni, jelentkezzetek a Katona Klubba!

Az idei év feladatai közé tartozik egy közösségi színházi előadás és a Katona József Színház 30 éves évfordulójára készülő előadás szövegének összeállítása. A munka során lehetőségetek nyílik rendezőkkel, dramaturgokkal, színészekkel beszélgetni és együtt gondolkodni a Katonás előadásokról.

Jelentkezés: edu@katonaszinhaz.hu e-mail címen, életrajzzal. Ha van olyan írásotok, amit szívesen megmutatnátok, küldjétek el a megadott e-mail címre!
Jelentkezési határidő: október 5. (péntek)

Foglalkozások: minden pénteken 16 órától 19 óráig

15-22 ÉVES DIÁKOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK AZ IFJÚSÁGI PROGRAM FEBRUÁRI BEMUTATÓJÁHOZ

 

A Katona József Színház Kamrájában Máté Gábor rendezésében színre kerül Kerékgyártó István “Rükverc” című regénye. Ehhez kapcsolódóan ifjúsági program indul “Hátra arc!” címmel, a MU Színház közreműködésével, Végh Ildikó (színházpedagógus, dramaturg) vezetésével, Pálos Hanna színésznő részvételével.

Jelentkezzetek, ha nyitottságot és kedvet éreztek a színjátszás, játszás révén generációk közti párbeszédben való részvételre, közös játékra, 60 év felettiekkel!

Jelentkezés: edu@katonaszinhaz.hu e-mail címen, életrajzzal. Írjátok meg, hogy miért szeretnétek csatlakozni a programhoz!
Jelentkezési határidő: október 5. (péntek)

Foglalkozások: minden csütörtökön 16 órától 20 óráig
Első foglalkozás: október 18. (csütörtök) 16 óra
Bemutató: 2013. február 23-24.

Forrás:katonajozsefszinhaz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s