Idén ünnepli az Összpróba Alapítvány 15. születésnapját! – Interjú Nagy Viktorral

A 2018-as évünk az ünneplésről szól. Idén töltötte be Alapítványunk a 15. életévét. Ez alkalomból egész évben készülünk meglepetésekkel. Felkeressük az elmúlt évek kurzusvezetőit, táborozóit egy közös nosztalgiára. Felelevenítjük a kezdeteket és elérkezünk a jelenbe. Elsőként Nagy Viktort az Összpróba Alapítvány szakmai vezetőjét kérdeztük!  

2017 – Workshop Szász Jánossal!

2017-es Felhívás az Összpróba Felnőtt Táborba: A léderer-ügy és A nagy füzet rendezője, a Woyzeck és Witman fiúk forgatókönyírója és rendezője Boston, Washington, Oslo és Budapest nagy színházai után júliusban az Összpróba Felnőtt Táborának résztvevőivel dolgozik majd. Jelentkezz, és gazdagodj izgalmas élményekkel! Vegyél részt július egyik legizgalmasabb színházi workshopján! A felnőtt tábor kurzusvezetője Szász János … Bővebben: 2017 – Workshop Szász Jánossal!

Összpróba Táborozónk Bagó Bianka a 2016-os, 2017-es nyárból!

„Szeretem az embereket, a mosolyukat az érzéseiket ...mondhatni ,hogy mindent szeretek kivéve a paradicsomot. Kiskoromtól kezdve néptáncozok, jelenleg is ilyen tagozatos iskolába járok Kecskeméten. Minden szerepléssel és színházzal kapcsolatos alkalmat próbálok kihasználni ahogy csak tudok. Jövőbeli célom, hogy az előadó művészetben folytassam és építsem ki az utamat.” 2016-ban voltál először Összpróbás. Emlékszel még mi volt … Bővebben: Összpróba Táborozónk Bagó Bianka a 2016-os, 2017-es nyárból!

Tánc – Villám interjú Baranyai Balázzsal!

Táncolni? Táncolni mindenki tud, hiszen érzelmeket és történeteket mesélünk nap, mint nap. Ha kettőt jobbra lépünk és felemeljük a kezünket, az már tánc és ezt mindenki máshogy csinálja, hiszen a mozdulatainkban benne van a személyiségünk is. A tánc egy formája annak, hogy megmutassuk azt, ami bennünk lakozik, és jobban megismerjük társainkat, akik körbe vesznek. Az … Bővebben: Tánc – Villám interjú Baranyai Balázzsal!

Összpróba Táborozónk Nagy Barbara Isabelle a 2016-os, 2017-es nyárból!

"Nagy Barbi vagyok a Madách Imre Gimnázium kilencedik osztályos tanulója. Kis korom óta érdekel a színház és a színjátszás. Kisgyerekként az volt az álmom, hogy sikeres színésznő legyek. Ma már nem csak a színjáték, hanem az egész színház ámulatba ejt. Felnőttként előadó-művészettel szeretnék foglalkozni." 2016-ban voltál először Összpróbás. Emlékszel még mi volt az, ami miatt … Bővebben: Összpróba Táborozónk Nagy Barbara Isabelle a 2016-os, 2017-es nyárból!

Összpróba Táborozónk Máté Zoltán a 2003-tól 2007-ig!

„Máté Zoli vagyok, 1987-ben születtem, 2003-ban voltam először Összpróbázni. A Berzsenyi Dániel Gimnázium humán tagozata után az Óbudai Egyetemen végeztem könnyűipari mérnökként, jelenleg mint szoftvertesztelő tevékenykedem. Szabadidőmben mindenféle jelmezes rendezvényekre (“con”) járok, illetve az itt kiállított installációkat készítem el többed magammal. Ezen kívül a szokásos szabadidős programokkal töltöm napjaimat: filmek, sorozatok, utazás, satöbbi.” Mikor voltál … Bővebben: Összpróba Táborozónk Máté Zoltán a 2003-tól 2007-ig!

Összpróba Gyerektábor

„Nem tudok annál szomorúbb és magányosabb dolgot elképzelni, mint mikor egy gyerek ül a képernyő előtt, és egyedül játszik. Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben.” Csukás István A színház játék, és a játék mindenkié. A fantáziának nem szabad korlátokat szabni. A színház és a … Bővebben: Összpróba Gyerektábor

Összpróba Táborozónk Mikita Dorka Júlia a 2016-os, 2017-es nyárból!

„Beleszülettem, beleszerettem a táncba, éneklésbe, színházi játékba, a szüleim munkája révén is közel áll hozzám ez a világ. 5 éves koromtól tanulok táncolni, énekelni. 8 éves korom óta játszom a Miskolci Nemzeti Színházban, mint gyerekszereplő, szólószerepekben és a kórusban is. 18 éves múltam. A miskolci Fráter Gimnázium végzős tanulója vagyok. Iskolai keretek között is rendszeresen … Bővebben: Összpróba Táborozónk Mikita Dorka Júlia a 2016-os, 2017-es nyárból!

Ifjúsági Tábor Filmes Kurzus 2018

14 és 17 év közötti filmkedvelő fiatalokat várjuk augusztus 2-9-ig Balatonbogláron az Összpróba Tábor Filmes kurzusába! Ahol a táborozóink egy rövidfilmet készítenek, amin keresztül megtapasztalják, hogyan jut el egy jó ötlet a vetítésig. A jó filmhez elengedhetetlen egy jó ötlet, ami a csapat minden tagjának elnyeri a tetszését és felkelti kreatív fantáziáját. De ez nem … Bővebben: Ifjúsági Tábor Filmes Kurzus 2018

Összpróba Táborozónk Kovács Martin a 2008 – 2011-ig!

„1993. július 30-án születtem Budapesten. Százhalombattára születtem, később a családommal Tárnokra költöztünk, ahol életem nagy részét töltöttem. Jelenleg Fonyódon, Kaposváron és Kecskeméten élek párhuzamosan. 2008 és 2012 között a barcsi Dráva Völgye Középiskola dráma tagozatára jártam. 2013-tól 2016-ig a budapesti Nemes Nagy Ágnes színészképző tanulója voltam. Jelenleg a Kaposvári Egyetem színművész szakának másodéves hallgatója vagyok, … Bővebben: Összpróba Táborozónk Kovács Martin a 2008 – 2011-ig!